Om UPstream Invest

UPstream Invest er stiftet som aktieselskab i 2008 af Thomas og Jørgen Grønlund Nielsen. Ved skattereformen af 2009 blev UPstream Invest til et investeringsselskab.

Vores virke er udelukkende at søge, finde og undersøge undervurderede aktier/virksomheder indenfor grøn energi og elektrificering. Vores formål er at danne en platform indenfor dette lovende felt for et nyt investeringsfællesskab af små aktionærer.

Gennem egen industrierfaring på hhv. 6 år som elektrooptikingeniør og 22 år som finansdirektør, utallige timer på internettet med opfindsomme søgninger og grundig læsning af hjemmesider, internationale erhvervsaviser og stakkevis af årsrapporter, kender vi det felt vi investerer i. Vi kender virksomhederne, vi har besøgt deres fabrikker, talt med deres ledelser, rørt ved deres produkter og vi kender deres konkurrenter. 

Vi kender det felt vi investerer i

Porteføljeforvalter Thomas Grønlund Nielsen er 49 år og også direktør for UPstream Invest. Han har en kandidatgrad i fysik fra Niels Bohr Instituttet, har publiceret videnskabelige resultater i anerkendte tidsskrifter og har arbejdet 6 år som procesingeniør i teknologiindustrien i Schweiz, Canada og Danmark i firmaer som ABB, JDS Uniphase og NKT Photonics. Har derudover taget en 1-års uddannelse (Canadian Securities Course) og diplom indenfor værdipapirer. Gift og bor sammen med Trine Grønlund Nielsen og deres 3 børn.

Formand for bestyrelsen, Jørgen Grønlund Nielsen, 76 år er Cand. Merc. Fra Århus Universitet, finansdirektør (CFO) i Ferrosan (senere Novo Nordisk) 1972-1989 og i GN Store Nord 1990-94.