Hvad Gør Jeg?

Hvis du vil være grøn i dine investeringer,

er UPstream aktier en nem og overskuelig måde at være det på.

Der er 2 forskellige måder at købe UPstream aktier på, nemlig ved tegning under en aktieemission eller ved køb direkte af en aktionær i UPstream Invest.

1. Tegning ved aktieemission.

UPstream Invest gennemfører ind imellem en aktieemission, den næste forventes at ligge i 2019. I den forbindelse vil der blive offentliggjort et prospekt på hjemmesiden her. Her tilbydes UPstream aktier til en kurs fastsat af en autoriseret revisor. For godt 50.000 kr. kan du være med, nemlig ved køb af 50 UPstream aktier som af administrative grunde er minimum antal ved køb og salg. Du kan naturligvis også købe flere UPstream aktier, der udbydes i alt 5.000 aktier ved kommende emission.

Vil du tegne skal du blot sende en epost til thomas@UPstreamInvest.com med navn og adresse samt hvor mange aktier du påregner at tegne. Der gælder først til mølle princippet. Mærk din epost med ”Tegning ved emission”.Du vil herefter per epost blive oplyst om det videre forløb.

2. Køb nu og her af en aktionær

Hvis du ikke kan vente til næste emission med at få investeret i dette lovende felt men gerne vil have det ordnet med det samme, kan dette også lade sig gøre men med større begrænsning på valgfrihed af antal aktier. Af administrative grunde skal mindst 50 UPstream aktier købes her og det er også begrænset hvor mange du vil kunne købe, typisk ikke over 300 UPstream aktier.

Vil du købe skal du blot sende en epost til thomas@UPstreamInvest.com med navn og adresse samt hvor mange aktier du påregner at tegne. Du vil herefter per epost blive oplyst om det videre forløb.

For godt 50.000 kr. kan du være med i en både etisk og økonomisk rigtig investering